Fitness

Vrije Fitness (met de mogelijkheid om op gezette tijden afspraken te maken voor schema’s en vragen te stellen) Kijk voor openingstijden en begeleiding op ons rooster.

 

Beweegprogramma op maat

Dit programma is samengesteld door Jeroen Bakker (fysiotherapeut) en Wies Greving (Haptonoom en massagetherapeut). Het programma duurt 3 maanden en wordt begeleid in een 1 op 1 situatie waarin bewust bewegen en ontspannen centraal staat. Het lichaam heeft een zelfhelend vermogen en kan middels oefeningen en massage weer in balans gebracht worden. Dit geeft je de mogelijkheid om je eigen lichaamskracht, je eigen energie en passie voor leven te ervaren en te voelen zodat je op een gezonde wijze weer verder kan.

 

Groepslessen

Topfit / fitnesscircuit: oefeningen die gericht zijn op mobiliteit en algehele fitheid. Er worden oefeningen gebruikt die het bewegen in het dagelijkse leven ondersteunen. Plezier in het bewegen en een stukje gezelligheid zijn een belangrijk onderdeel van deze les. De begeleiding wordt gegeven door een fysiotherapeut.

Les Mills Dance: Is een high-energy workout die de manier waarop je beweegt en zweet opnieuw uitvindt! 45 minuten, 10 standalone tracks, geïnspireerd door wereldwijde dansgenres en ontwikkeld door dansers. Les mills Dance is eenvoudig onder de knie te krijgen en geschikt voor iedereen die van dansen houdt, hun dans skills willen verbeteren en tegelijkertijd fit willen worden.

Power Circuit: In 50 minuten werken we een route van oefeningen af in de grote zaal op de eerste verdieping van het Wellnesscenter. Gedurende een minuut doe je een oefening in jou tempo waarbij je wordt gemotiveerd om je grenzen op te zoeken en te verleggen. De oefeningen gaan met muziek op de achtergrond en het ritme bepaal je dus zelf. De instructeur geeft de werktijd en wisseltijd aan en draagt zorg voor een goede uitvoering van oefeningen. 

Naast een intensieve training en met een voldaan gevoel weer naar huis gaan, is het ook nog eens een gezellige les waarbij de groep ervoor kan zorgen dat je net dat beetje extra kunt geven wat het verschil gaat maken.

Bodypump: is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 50 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft.

RPM: is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training.

Yang Yoga:  Stretch oefeningen, oefeningen waarin de eigen lichaamskracht ingezet wordt en ontspanningsoefeningen die het lichaam onderhouden, herstellen en energie geven.

Yin Yoga: Het creëren van een soepel lichaam zonder krachtsinspanning, de zachte weg naar je innerlijk centrum.

Outdoor Fit: Heerlijk in de buitenlucht een fitnesscircuit volgen. De les bestaat uit verschillende oefeningen waarbij je uithoudingsvermogen en kracht met elkaar afwisselt. Het is een toegankelijke les waarbij je per individu de uitdaging aan kan gaan op je eigen niveau. Deze les wordt onder begeleiding van een fysiotherapeut gegeven. 

 

 

Heb je vragen of zoek je meer informatie?

Pin It on Pinterest

Share This