Fitness

Vrije Fitness (met de mogelijkheid om op gezette tijden afspraken te maken voor schema’s en vragen te stellen) Kijk voor openingstijden en begeleiding op ons rooster.

Personal Training

Deze training richt zich op het lichaam en de geest en wordt begeleid door Jeroen Bakker of Wies Greving. Er wordt middels bewegen en indien nodig ontspannen een training opgesteld met als doel het lichaam weer in balans te brengen. Wanneer het lichaam en de geest meer in balans komen kan het lijf weer uitgedaagd worden. Het lichaam is dan klaar om verantwoord zijn of haar doelstellingen verder te ontwikkelen en bij te schaven. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Beweegprogramma op maat

Dit programma is samengesteld door Jeroen Bakker (fysiotherapeut) en Wies Greving (Haptonoom en massagetherapeut). Het programma duurt 3 maanden en wordt begeleid in een 1 op 1 situatie waarin bewust bewegen en ontspannen centraal staat. Het lichaam heeft een zelfhelend vermogen en kan middels oefeningen en massage weer in balans gebracht worden. Dit geeft je de mogelijkheid om je eigen lichaamskracht, je eigen energie en passie voor leven te ervaren en te voelen zodat je op een gezonde wijze weer verder kan.

 

Groepslessen

Topfit / fitnesscircuit: oefeningen die gericht zijn op mobiliteit en algehele fitheid. Er worden oefeningen gebruikt die het bewegen in het dagelijkse leven ondersteunen. Plezier in het bewegen en een stukje gezelligheid zijn een belangrijk onderdeel van deze les. De begeleiding wordt gegeven door een fysiotherapeut.

SH’Bam: Maak kennis met simpele, maar geweldige leuke dansmoves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen. Elke les is fun, uniek en afwisselend.

Bodycombat: is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les.

Bodypump: is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft.

RPM: is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training.

Yang Yoga:  Stretch oefeningen, oefeningen waarin de eigen lichaamskracht ingezet wordt en ontspanningsoefeningen die het lichaam onderhouden, herstellen en energie geven.

Yin Yoga: Het creëren van een soepel lichaam zonder krachtsinspanning, de zachte weg naar je innerlijk centrum.

Heb je vragen of zoek je meer informatie?

Pin It on Pinterest

Share This