Tarieven en vergoedingen

De meeste mensen kunnen fysiotherapie vergoed krijgen via een aanvullende verzekering van hun eigen zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering en verschilt per verzekeraar. Een goede aanvullende verzekering is dan ook aan te bevelen. Neem altijd even contact op met uw eigen verzekeraar, om zeker te weten hoeveel u vergoed krijgt.

Met vrijwel alle verzekeraars heb ik een contract. De rekening zal dan rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gaan.

Wanneer Praktijk voor Fysiotherapie Het Huis geen overeenkomst met uw zorgverzekeraar heeft afgesloten, krijgt u een factuur thuisgestuurd. Wanneer in uw polisvoorwaarden staat dat u voor fysiotherapie bent verzekerd, kunt u vervolgens deze factuur naar uw zorgverzekeraar sturen. Uw zorgverzekeraar zal de rekening daarna (gedeeltelijk) aan u vergoeden.

In onderstaande gevallen zal de behandeling aan u in rekening worden gebracht:

  • Wanneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie
  • Wanneer het maximum aantal keren (of het maximum bedrag) waarvoor u bent verzekerd wordt overschreden en u de resterende fysiotherapeutische behandelingen zelf dient te betalen.

Tarieven

Voor mensen die verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar waarmee ik een contract heb, gelden de tarieven zoals ze in dat contract zijn afgesproken. Ik heb contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars.

Onderstaande tarieven gelden voor mensen die verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar waarmee ik geen contract heb.

Praktijktarieven

Zitting Fysiotherapie (30 minuten) € 35,00
Intake en onderzoek na screening € 35,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 35,00

 

BIG registratienummer: 19920456604

Heb je vragen?

Pin It on Pinterest

Share This