Power Circuit

Als je graag in een training je spieren wilt versterken, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, een betere balans wilt krijgen en je coördinatie wilt verbeteren, dan is POWER CIRCUIT de juiste les voor jou!

In 50 minuten werken we een route van oefeningen af in de grote zaal op de eerste verdieping van het Wellnesscenter. Gedurende een minuut doe je een oefening in jou eigen tempo waarbij je wordt gemotiveerd om je grenzen op te zoeken en te verleggen. De oefeningen gaan met muziek op de achtergrond en het ritme bepaal je dus zelf. De instructeur geeft de werktijd en wisseltijd aan en draagt zorg voor een goede uitvoering van de oefeningen.

Naast een intensieve training en met een voldaan gevoel weer naar huis gaan, is het ook nog eens een gezellige les waarbij de groep ervoor kan zorgen dat je net dat beetje extra kunt geven wat het verschil gaat maken.

De les is voor iedereen toegankelijk en bijna elke oefening is wel te verzwaren of lichter te maken indien gewenst. De intensiteit is vergelijkbaar met de OUTDOOR FIT dat in de zomermaanden buiten wordt gegeven.

Vanaf 1 september 2023 wordt het POWER CIRCUIT elke woensdagavond gegeven van 19.00 – 19.50 uur.

Kom maar eens langs en laat je verrassen!

Wies en Jeroen

Wellnesscenter Havelte

Pin It on Pinterest

Share This