Even Voorstellen

Wies

Wies GrevingIk ben geboren in 1976 en ben van nature een nieuwsgierig mens. Vanuit dit oogpunt sta ik in het leven en ben ik vanaf 2006 eigen ondernemer. De mens met zijn unieke bewegingsmechanisme heeft mij vanaf jonge leeftijd geraakt. Na de sportopleiding (CIOS in Heereveen) en de lerarenopleiding (ALO in Groningen) heb ik mij verdiept in de fitnessbranche. In deze snelle en vernieuwende branche heb ik mij altijd afgevraagd wat de mens beweegt om deze tak van sport te beoefenen. Voor mij is de taak weggelegd om mensen te begeleiden naar een gezond en vitaal lichaam, dit doe ik middels bewegen en behandelen. In 2012 heb ik een Hawaiiaanse massageopleiding gevolgd ( lomi – lomi). En in 2015 heb ik twee jaar de opleiding haptonomie gevolgd. Daarnaast behandel ik mensen energetisch, waarbij ik de mens weer in balans breng. Wellnesscenter Havelte is een centrum gericht op bewegen, ontspannen en behandelen middels fysiotherapie, haptonomie en energetische therapie. Met als doel de mens te begeleiden naar bewust leren voelen en indien nodig te herstellen om zo gezondheid en vitaliteit te ervaren.

Jeroen

JeroenIn 1975 (een goed jaar) ben ik geboren midden in een hete zomer. Vanaf het moment dat ik kon lopen en wat gerichter kon bewegen, is mijn interesse ook in de richting van het bewegen gegaan en gebleven. Na de ALO in Groningen te hebben gedaan, heb ik vele jaren in het (sport)onderwijs gewerkt en ben ik actief geweest in de wereld van fitness en gezondheid. Later ben ik fysiotherapie gaan studeren in Nieuwegein en ben ik inmiddels al vele jaren werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben trotse vader van Sven (2010) en Fleurtje (2009) en gelukkige partner van Wies waar we met z’n vieren, inclusief onze lieve dieren, al heel  wat jaren in Havelte wonen.

Ik heb in de praktijk al vele voorbeelden gezien die aantonen dat lichaam en geest zeer nauw met elkaar verbonden zijn en probeer in mijn behandelingen altijd beide in balans te brengen. Wanneer je klachten onderzoekt vanuit een oorzaak, is er een grotere kans op blijvend herstel in tegenstelling tot symptoombestrijding waarbij je meestal niet zelf de regie van je klachten in handen neemt. Deze holistische visie delen wij als eigenaren en medewerkers allen en wij proberen dan ook iedereen binnen Praktijk voor Fysiotherapie Het Huis hierin verder te helpen.

Voelen, ervaren, aanpassen en beter voelen zijn kernwoorden die ik in mijn behandelingen naar voren zal brengen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om kennis te maken en Het Huis te ervaren.

Hartelijke groet,

Jeroen Bakker

IMG_1943Marion

Hallo allemaal, ik ben Marion van Driesum werk al vele jaren met veel plezier bij Wellnesscenter Havelte, ik ben achter de balie te vinden en verzorg voor Jeroen en Wies de financiële administratie en de ledenadministratie.

Kom gezellig bij de balie langs, we schenken heerlijke koffie en thee en mocht je vragen hebben over het e.e.a. kom er gerust mee, of even gezellig een praatje dat is natuurlijk ook altijd leuk.

Veel sportplezier en tot gauw!

GeaGea

Hoi, ik ben Gea Baaiman ben getrouwd met Tinus en we hebben 3 prachtige kinderen waarvan er 2 zijn uitgevlogen. In mijn vrije tijd doe ik aan Line-Dance en ik vind het leuk om te breien. In het Wellnesscenter ben ik in alle vroegte in de weer met wc eend, dweil en schrobber.

 

 

 

 

Hans

Hoi allemaal

Hierbij wil ik me even voorstellen hoewel de meeste van jullie me al wel kennen.foto hans Mijn naam is Hans Spannenburg geboren in 1967.

In het dagelijks leven heb ik een bedrijf de HJL groep in Havelte, wij doen klein onderhoud en alle schilderwerk voor de Maatschappij van Weldadigheid.

Ik vind het erg leuk om met een groep  mensen de grens op te zoeken en daardoor je conditie te verbeteren. Ik geef op dinsdag en donderdagavond de RPM les om 20.00 uur, vindt je het leuk om mee te fietsen wees welkom!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This