Even Voorstellen

Wies

Wies GrevingIk ben geboren in 1976 en ben van nature een nieuwsgierig mens. Vanuit dit oogpunt sta ik in het leven en ben ik vanaf 2006 eigen ondernemer. De mens met zijn unieke bewegingsmechanisme heeft mij vanaf jonge leeftijd geraakt. Na de sportopleiding (CIOS in Heereveen) en de lerarenopleiding (ALO in Groningen) heb ik mij verdiept in de fitnessbranche. In deze snelle en vernieuwende branche heb ik mij altijd afgevraagd wat de mens beweegt om deze tak van sport te beoefenen. Voor mij is de taak weggelegd om mensen te begeleiden naar een gezond en vitaal lichaam, dit doe ik middels bewegen en behandelen. In 2012 heb ik een Hawaiiaanse massageopleiding gevolgd ( lomi – lomi). En in 2015 heb ik twee jaar de opleiding haptonomie gevolgd. Daarnaast behandel ik mensen energetisch, waarbij ik de mens weer in balans breng. Wellnesscenter Havelte is een centrum gericht op bewegen, ontspannen en behandelen middels fysiotherapie, haptonomie en energetische therapie. Met als doel de mens te begeleiden naar bewust leren voelen en indien nodig te herstellen om zo gezondheid en vitaliteit te ervaren.

Jeroen

JeroenIn 1975 (een goed jaar) ben ik geboren midden in een hete zomer. Vanaf het moment dat ik kon lopen en wat gerichter kon bewegen, is mijn interesse ook in de richting van het bewegen gegaan en gebleven. Na de ALO in Groningen te hebben gedaan, heb ik vele jaren in het (sport)onderwijs gewerkt en ben ik actief geweest in de wereld van fitness en gezondheid. Later ben ik fysiotherapie gaan studeren in Nieuwegein en ben ik inmiddels al vele jaren werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben trotse vader van Sven (2010) en Fleurtje (2009) en gelukkige partner van Wies waar we met z’n vieren, inclusief onze lieve dieren, al heel  wat jaren in Havelte wonen. Ik heb in de praktijk al vele voorbeelden gezien die aantonen dat lichaam en geest zeer nauw met elkaar verbonden zijn en probeer in mijn behandelingen altijd beide in balans te brengen. Wanneer je klachten onderzoekt vanuit een oorzaak, is er een grotere kans op blijvend herstel in tegenstelling tot symptoombestrijding waarbij je meestal niet zelf de regie van je klachten in handen neemt. Deze holistische visie delen wij als eigenaren en medewerkers allen en wij proberen dan ook iedereen binnen Praktijk voor Fysiotherapie Het Huis hierin verder te helpen. Voelen, ervaren, aanpassen en beter voelen zijn kernwoorden die ik in mijn behandelingen naar voren zal brengen. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om kennis te maken en Het Huis te ervaren. Hartelijke groet, Jeroen Bakker

Regina

ReginaMijn naam is Regina Adema ik ben geboren in maart 1986 en  woon sinds een paar maanden ook in het mooie Havelte samen met mijn vriend Maarten. Vanaf april 2010 werk ik dagelijks met heel veel plezier bij Wellnesscenter Havelte! Ik heb de opleiding Toerisme & Recreatie gevolgd op Landstede in Zwolle, maar  toen ik deze vacature “Frontoffice medewerkster gezocht” voorbij zag komen, leek mij dat zo leuk dat ik direct ben gaan solliciteren! Je kunt mij voornamelijk vinden achter de balie, hier verzorg ik o.a. de ledenadministratie, voorzie ik mensen van een bakje koffie na het sporten en ben ik actief bezig met de sales. Vanaf september 2016 gaan Marion en ik de administratie oppakken van de nieuwe fysiotherapiepraktijk van Jeroen. Om dit te kunnen doen, zijn we op cursus geweest en staat ons een nieuwe uitdaging te wachten waar ik heel erg naar uit kijk. Qua sporten vind ik het heerlijk om  mee te doen met de RPM les of af en toe een lesje Bodycombat. Heb je vragen? Of wil je gewoon even een gezellig een babbeltje maken aan de balie dan ben je van harte welkom! Ik help je graag ! Tot ziens. Groetjes Regina

IMG_1943Marion

Hallo, ik ben Marion van Driesum woon in Meppel samen met mijn man en hebben 2 dochters, waarvan de oudste binnenkort uitvliegt en haar eigen huisje gaat inrichten. Ik werk sinds september 2007 bij Wellnesscenter te Havelte. De sfeer en het contact met de mensen vind ik ontzettend leuk. Ik verzorg de financiële administratie van het bedrijf en samen met mijn collega Regina verzorgen we de ledenadministratie en agenda voor fysiotherapie. Dus heb je vragen of wil je even gezellig een babbeltje maken, dan kan je bij ons aan de balie terecht en ook schenken wij  lekkere koffie met wat lekkers erbij natuurlijk. Graag tot ziens, Marion

GeaGea

Hoi, ik ben Gea Baaiman ben getrouwd met Tinus en we hebben 3 prachtige kinderen waarvan er 2 zijn uitgevlogen. In mijn vrije tijd doe ik aan Line-Dance en ik vind het leuk om te breien. In het Wellnesscenter ben ik in alle vroegte in de weer met wc eend, dweil en schrobber.

 

 

 

 

Hans

Hoi allemaal

Hierbij wil ik me even voorstellen hoewel de meeste van jullie me al wel kennen.foto hans Mijn naam is Hans Spannenburg.

In het dagelijks leven heb ik een klein bouw bedrijfje, naast mijn werk mag ik heel graag op mijn racefiets fietsen. Vroeger ook veel op de mountainbike, maar daar ben ik mee gestopt.

Naast het fietsen vond ik spinnen ook erg leuk en ben ik daarom lid geworden van de sportschool. Dit is voor mij een ideale combinatie,spinnen en buiten fietsen. Een andere hobby van mij is voetbal maar dan wel passief. Ik heb een seizoenskaart van Heerenveen en vind het dan ook erg leuk om daar naar toe te gaan.Een tijdje geleden gaf Michiel aan dat hij wou stoppen met lesgeven dus kwam er een plekje vrij. Ik heb toen aangegeven dat het mij erg leuk zou lijken om dit van hem over te nemen en ik heb daar absoluut geen spijt van gehad want ik vind het erg leuk om les te geven. Ik vind het erg leuk om met een groep gemotiveerde mensen de grens op te zoeken en daardoor je conditie te verbeteren.

 

Pin It on Pinterest

Share This